Matka on tärkeämpi kuin määränpää

Elämä on matka. Blogissa sukelletaan sen syvyyksiin. Pohditaan erilaisia vastaan tulevia ilmiöitä ja avarretaan maailmankuvaa sen eri kolkissa. Tutustutaan matkanvarrelle asettuvien ihmisten kohtaloihin sekä pohditaan niiden vaikutuksia henkilökohtaiseen elämään. Sukellus Asiaan on kokoelma sattumuksia, sattumia (vai onko niitä?) ja valintoja, joiden seurauksia kukaan ei uskalla vielä edes aavistaa. Takki auki ja mieli avoimena – nyt mennään!!

Life is a journey. In this blog, we will dive into the depths of it. We’ll think about different phenomena we’ll encounter and widen our image of the world in its different corners. We’ll get to know destinies of people we’ll come across and wonder how they’ll affect our personal life. Sukellus Asiaan is a collection of happenings, chances (or do they even exist?) and choices the consequences of which no one can yet predict. With an open mind to the open world – here we go!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *