Docventuresin virallinen yllytyshullu-skaba

Docventuresin viikon aktivismi-kilpailun aiheena raha

Docventuresin viikon aktivismi-kilpailun aiheena raha

Sukellus Asiaan päätyi finaalikierrokselle Docventuresin viikon aktivismi-kilpailussa. Näinkin suuri menestys ja kiinnostus aiheeseen tuli positiivisena yllätyksenä. Keräsimme kasaan ruhtinaalliset 124 ääntä, jolla irtosi neljäs sija. Samalla tehtiin myös blogimme kävjiäennätys. Toivoa siis on eli taistelu jatkuu!

Kyseinen tempaus tullaan kaikesta huolimatta toteuttamaan, vaikkakin tällä kertaa ilman itse varsinaista palkintoa. Lahjoitamme siis vedenpuhdistimen valitsemaamme kohteeseen jossain päin Kaakkois-Aasiaa tulevana talvena. Haluamme tarjota edes lasillisen puhdasta vettä ja samalla viedä viestin puhtaan juomaveden välttämättömyydestä lapsen normaalille kasvulle ja kehitykselle. 

Suuret kiitokset Docventuresin tiimille timantista matskusta ja siitä, että saimme olla siinä mukana. Toivottavasti yhteistyömme voi jatkua vielä tulevaisuudessakin. Rauhaa!

SukellusAsiaan made it to the final round in the Act of the Week -competition organised by Docventures. This much success and interest in the subject was a positive surprise to us. We collected respectable 124 votes which resulted in fourth place. At the same time, a record was reached also with visitors on our blog. Consequently, there is hope and the fight continues!

The act we were planning will be executed anyways, even though we were left without the actual prize. Next winter, we will donate a water purifier to a destination of our choice somewhere in South-East Asia. We want to offer at least a glass of clean water and at the same time rise awareness on the necessity of clean water for children’s’ normal growth and development.

A big thanks to Docventure for great material and letting us be part of it. Hopefully our cooperation can continue in the future. Peace!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *