Lähdön hetki on koittanut

 

Lähdön hetki on koittanut! Kuukausien odotus on päättynyt. Prosessi on edennyt siihen vaiheeseen, että kaikki valmistelut on saatu päätökseen. Koti on parissa pahvilaatikossa, viimeinen työpäivä elettynä ja ystävät hyvästeltyinä. Mukaan oli lupa ottaa vain se, minkä repussaan pystyy kantamaan. Fiilis on seesteinen ja odottava ajoittain vatsanpohjaa kouristavaa matkajännitystä lukuunottamatta. Edessä on suuri seikkailu. Suunta luottavaisin mielin kohti tuntematonta.

Loputtomalta tuntuneen säätämisen aika on ohi. Lähes vuorokauden kestävä lentomatka pakottaa vetämään käsijarrun päälle ja pysähtymään. Elämän rytmin on aika muuttua. Kaikki on valmista. Laskeutukaamme hedonismin helmaan. Ensimmäinen määränpää Bangkokin välilaskun jälkeen on suunniteltu olevan Lake Toba Sumatralla. Toba-järvi on ollut haaveissa jo vuosia. Edellinen lähestymisyritys tyssäsi Merapi-tulivuoren räjähdykseen ja tie nousi kirjaimellisesti pystyyn.

Lähtöbiisiksi on teeman mukaisesti valikoitunut Ewen “Älä omista mitään”. Sillä kaikki on todellakin lainas. Maallisen omaisuuden haalimisen sijaan keskitytään lähitulevaisuudessa henkiseen kasvuun ja tärkeimpiin ihmissuhteisiin, sillä niissä uskotaan voiman olevan. Onnee jäbälle levyn julkkarikiertueelle ja muihin mahtaviin suunnitelmiin ja unelmiin!

”Olemme matkalla tuntemattomaan, seikkailu on alussa, kaikki ovat mukana”
-Pelle Miljoona

The moment of departure is at hands! Months of waiting have come to an end. The process has come to the point where all the preparations are finally finished. Home is packed into a couple of cardboard boxes, the last day at work is done and goodbye has been said to friends. We were only allowed to take with us as much as we could carry in our backpacks. We feel mainly serene and anticipating, regardless of the excitement that runs through us from time to time. We are facing a huge adventure and aim trustfully towards the unknown.

It feels like we had saved money for an eternity, but finally that’s over. The 24-hour flight forces us to slow down and stop. It’s time for the rhythm of life to change. Everything is ready. Let’s land to a life of hedonism. After changing flights in Bangkok, our first destination will be Lake Toba in Sumatra. The Lake Toba has been a dream for years. The previous attempt to travel there was prevented by the eruption of Merapi volcano and the road was literally blocked.

Our departure song is “ Älä omista mitään” (Don’t own a thing) according to our theme. Because everything is definitely only borrowed. Instead of the material possessions, we will from now on focus on spiritual growth and on the most important relationships, because we believe that the power is in those things. Good luck dude, for your record release tour and other amazing plans and dreams!

“Olemme matkalla tuntemattomaan, seikkailu on alussa, kaikki ovat mukana” (We are on our way towards the unknown, the adventure begins, everybody is with us)
– Pelle Miljoona

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *