Toba-paradise

Tuk tuk village

Kaksi viikkoa Toba-järven rauhassa on opettanut ainakin sen, että elämästä saa ja pitää nauttia joka päivä. Tavoitteissa siinsi unelma vauhdin hidastamisesta ja ajan häivyttämisestä jolla saatiin lopulta aikaan ihmeitä, mitä tulee henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Jos olet burnoutin kourissa ja ilottomat rutiinit ovat alkaneet ahdistaa, Toba-järvi tarjoaa otolliset mahdollisuudet akkujen lataamiseen ja auttaa palaamaan perusasioiden äärelle. Veneretki vesiputouksille tai mopoilu saaren ympäri henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa pysäyttää.

Jos jotakin täällä kohtaamiltamme ihmisiltä kannattaa omaksua, niin se, että on olemassa vain tämä hetki. Huomisesta ei kukaan tiedä ja eilinen on historiaa. Oman muistutuksensa maanpäällisen elämän väliaikaisuudesta antavat lähes viikottaiset tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset ja muut luonnonmullistukset. Täältä on hyvä jatkaa uusin eväin ja elämänmyönteisin ajatuksin kohti uusia seikkailuja.

Two weeks in the peace of lake Toba has taught us at least that you may and must enjoy life every day. Our faraway target was a dream of slowing down and making the time disappear, which, what comes to personal well-being, made miracles. If you are at the verge of burnout and the joyless everyday routines have started to distress you, lake Toba offers you great possibilities for recharging your batteries and helps you to get back to the basics. A boat trip to waterfalls or a motorbike ride around the island in breathtakingly beautiful sceneries is unforgettable.

If we should learn something from the people we met here, it is the fact that there is only this moment. Nobody knows about tomorrow and yesterday is history. Almost weekly volcanic eruptions, earthquakes and other convulsions of nature are also good reminders of that we are here only temporarily. It’s good to continue from here refreshed and with positive thoughts towards new adventures.

Batak-taloja

 

Waterfall

 

Mopoilua

Tomokin markkinoilla

 

Fisuja

2 vastausta artikkeliin ”Toba-paradise

 1. Too old for this shit

  Millainen paikka Toba on tänään?? Ilmeisen rauhallinen edelleen??
  Kävin siellä 2004 ja parin päivän oleilu venähti lähemmäs kk mittaiseksi elämäni “rauhoittavimmaksi” kokemukseksi. Täytynee tämän talven reissun jälkeen alkaa suunnittelemaan uutta vierailua Toban rauhoittavien vetten äärelle…

  Vastaa
 2. Sukellus Asiaan Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos kommentistasi not that old. Varmasti meiningit muuttuneet kymmenen vuoden takaa, mutta perusmeno lienee aika samanlaista. Slögen aikaan varsinkin oli hyvin rauhallista ja todellakin ajoi asiansa. Kärkipäähän menee matkakohteista.
  Onko tämän talven reissu jo varattu?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *