Buddhan jäljillä

Heinäkuorma

Sukellus Asiaan on jälleen palannut kiireettömyyden tielle. Kuala Lumpurin hektisyys on jäänyt taakse. Vientiane on yksi reloimmista Aasian suurkaupungeista ja ehdoton henkilökohtainen suosikki. Ei auttanut muu kuin ottaa mopo alle ja vapauden kaiho otsalohkoon soimaan. Suuntana buddhalaisuuden syvin olemus. Mistä tässä kaikessa oikein on kyse?

Sukellus Asiaan has returned to peaceful roads. The hectic life of Kuala Lumpur is now behind us. Vientiane is one of the most relaxed cities in Asia and our absolute personal favourite. We had no choice but to jump on a motorbike and start looking for peace. Aiming to the deepest aspect of Buddhism. What is this all about?

Patuxai

Pha That Luang

barefoot

Buddha Park

Buddha

Patsas

Lasku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *