Lao highlights

katolla

Laos on nyt jäämässä taakse ja matkan on määrä jatkua kohti Cambodiaa. Tässä muutamia välähdyksiä reitiltä Vientiane-Savannakhet-Pakse. Päällimmäiset tunnelmat Laosista ovat haikean positiiviset. Ystävälliset ihmiset ja kiireetön tunnelma huikeista maisemista puhumattakaan jättävät jälkeensä kaipuun tunteen. Kaikesta huolimatta on mahtavaa päästä taas tien päälle.

We’re about to leave Laos and head for Cambodia. Here are a few highlights from our route Vientiane-Savannakhet-Pakse. The main feelings about Laos are wistful and positive. We will surely miss the country of friendly people and peaceful atmosphere, not to mention the amazing sceneries. However, it is great to get back on road.

vesiputous

kokki

järvi

sauna

auringonlasku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *