Linja-autossa on tunnelmaa

king of bus

Vähintäänkin mielenkiintoinen tapa matkustaa on valita kulkuneuvoksi linja-auto. Paikallisbussissa on yleensä autenttisin meno. Riisisäkkien, kanahäkkien ja räkää syövien takkutukkaisten lasten ympäröimänä on mukavaa siirtyä paikasta toiseen. Matkaa helpottaaksesi kannattaa saapua asemalle odottamaan bussia hyvissä ajoin. Valitse paikkasi bussin toisesta neljänneksestä, mikäli mahdollista, ellet halua hautautua riisisäkkien alle. Tämän osan väitetään olevan myös turvallisin onnettomuuden sattuessa. Liikennekulttuuri ja teiden kunto huomioon ottaen turvallisuusasioita ei pidä väheksymän. Vainoiluun ei kuitenkaan ole mitään syytä. Sukellus Asiaan on lusinut busseissa lukuisia onnellisia hetkiä. Mitä tulee kuljetusten laatuun suhteessa myytyyn palveluun, etenkään matkattaessa Laosista Cambodiaan ei kannata odottaa liikoja. Terveiset T.P.K:n raja-asemalta. Edessä 8-9 tuntia Phnom Penhiin. Miellyttävä matka. Kärsivällisyys kaiken voittaa.

Kerro meille oma mieleenpainuvin matkasi linja-autossa.

Seuraa meitä myös facebookissa ja osallistu kilpailuun!
www.facebook.com/sukellusasiaan

Choosing a bus is an interesting way of travelling, to say the least. Local buses usually mean the most authentic rides. It is nice to move from one place to another when you are surrounded by rice sacks, chicken cages and messy haired children eating snot. To make your trip easier, it is best to arrive to the station in good time. In case you don’t want to get buried under rice sacks, choose your seat from the second quarter of the bus if possible. It is said that this part of the bus is the safest place in case of an accident. Considering the traffic culture and road conditions, do not underestimate safety aspects. However, there’s no reason for prejudice. Sukellus Asiaan has spent lots of happy moments in buses. What comes to the quality of the rides in respect to the service sold, do not have high hopes especially when travelling from Laos to Cambodia. Greetings from the T.P.K. border station. There’s 8-9 hour bus ride to Phom Penh ahead. What a pleasant little trip. Patience is golden.

Share your most memorable bus ride with us!

Follow us on Facebook and participate our competition!
Www.facebook.com/sukellusasiaan

takkutukka

business
Tietääkö joku, mitä vihanneksia kuvassa myydään?
Does someone know which vegetable are sold in this picture?

täynnä

dösä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *