Torielämää Phnom Penhissä

tori ylhäältä

Välähdyksiä kambodzalaisesta arjesta Phnom Penhin torilta. Etsinnöistä huolimatta ei löytynyt hunajamarinoituja fileesuikaleita vakuumiin pakattuna

Sukellus Asiaan pakenee muutamaksi päiväksi viidakkoon chillailemaan. Rakkaat kanssakulkijat, postauksia kyllä tulee sitä mukaa, kun jaksamme aktivoitua ja yhteyksiä löytyy. Muistakaa sillä välin käydä osallistumassa facebook-skabaan. Palkintona 50 € lahjakortti Trekin verkkokauppaan tahi lähimpään myymälään. Kilpailu päättyy 15.12.

Here are some flashes of the Cambodian everyday life from a market place in Phnom Penh. Regardless of our best efforts, we were not able to find honey marinated chicken filets packet in vacuum.

Sukellus Asiaan will run to a jungle to chill for a couple of days. Dear friends, we will write some new posts as soon as we activate ourselves again and find some internet connections. Meanwhile, remember to participate our Facebook competition, the price of which is a 50 euro gift card to Trekki online store or nearest shop. The competition will end on 15th December.

kananmunat

kanaa

kalaa riippumassa

kanat nipuissa

kanakuja

kanan pesu

nokoset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *