Cambodia highlights

Visa

Aikamme Kambodzassa on käymässä vähiin ja uudet seikkailut odottavat. Matkamme reitti oli Phnom Penh – Kampot – Koh ta kiev – Sihanoukville – Kampot. Edelliseen vierailuun verrattuna jäi tunne siitä, että turvallisuus on lisääntynyt. Nuori maa yrittää parhaansa mukaan katsoa tulevaisuuteen ja unohtaa sodan kauhut.

Our time in Cambodia is running out and new adventures await for us. Our route was Phnom Penh – Kampot – Koh ta kiev – Sihanoukville – Kampot. Compared to our previous visit, this time we felt that safety has increased. The young nation is trying its best to forget the horrors of war and look into the future.

Tien päällä

aamupalalla

Joki

Gekko

Kampot pepperin alkulähteillä

Kampot pepperin alkulähteillä

Kampot-river

Auringonlasku

Yksi vastaus artikkeliin ”Cambodia highlights

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *