Saigonin katukeittiöt

Nuudelia

On tullut aika kurkistaa vietnamilaiseen katukeittiöön. Jokaisesta maakunnasta löytyy omat perinteiset herkkunsa. Tällä kertaa vuorossa on kokoelma Saigonin katukuvassa vastaantulleista herkuista. Edullisin ja paras tapa saada vatsa täyteen on istahtaa kadun varteen ja valita itselleen mieluisin vaihtoehto. Eksoottisiakin eineitä löytyy mieltymysten mukaan. Ruoka on pääosin aina tuoretta, koska pääsääntöisesti tarjolla on yhtä ruokalajia sen eri variaatioin. Tulee muistaa myös se, että paikalliset harvoin alentuvat syömään huonolaatuista safkaa, joten jos se kelpaa heille, se kelpaa myös meille. Enjoy!

Let’s take a peak into the Vietnamese street kitchen. Each province of Vietnam has their own traditional dishes and this time we tried a selection of delicious street food in Saigon. The best and also the cheapest way to fill your stomach is to sit by the street and choose from a wide selection of dishes, ranging from more standard to more exotic ones. Usually the food is always fresh, as a common habit is to serve different varieties of one dish. It’s good to remember that local people rarely agree to eat bad quality food and therefore, if it’s good enough for them, it’s good enough for us. Enjoy!

Banh mi

Banh mi koju

Banaania

Banaanin valmistus

Lettu

Letun valmistus

Bun cha

Katukeittiö

Vietnamilainen jääkahvi

Hedelmiä kaupan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *