Sukellus Asiaan in English

Sailing Club

Aurinkoisen päivän iloksi voimme todeta, että tuulet ovat tyyntymään päin. Mikä parasta, Sukellus Asiaan tullaan julkaisemaan tästä eteenpäin myös englanniksi. Tuorein yhteistyökumppanimme Inkeri Kettunen, kielenkääntäjä FM, kääntää tuotoksemme parhaalla ammattitaidollaan myös heidän ilokseen, joilta kaunis kotikielemme ei luonnistu. Kiitos Inkeri!

On this nice and sunny day we are happy to notice, that the winds are calming down. What’s more, Sukellus Asiaan will be published also in English from now on. Our newest partner Inkeri Kettunen, translator MA, translates our adventures with the best of her abilities. Sukellus Asiaan will therefore be available also for those unable to read our beautiful mother tongue. Thank you, Inkeri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *