Äänestä parasta Aasia-blogia!

Nyt kaikki rakkaat kanssakulkijat, teitä tarvitaan taas! Sukellus Asiaan on uunituore tulokas ja rimpuilee osaltaan kovan luokan ammattilaisten kanssa blogimaailmassa. Mikäli tuotamme mielestäsi douppia matskua ja haluatte nähdä sitä lisää jatkossakin, annathan äänesi. Kansa saa sen, minkä kansa ansaitsee blogimaailmassakin. Olemme mukana paras Aasia-blogi kategoriassa. Kiitos jo etukäteen! Toimi nopeasti, finalistit valitaan 5.2.2014!

Dear friends, your help is needed once more! SukellusAsiaan is a newbie in the blog world and competes with high class professionals. If you think we produce nice stuff and you want to see more of it, please vote for us. You get what you deserve also in the blog world. We participate the best Asia blog category. Thank you already in advance! Please be quick, the finalists will be chosen already on February 5th 2014!

Travel Blog Awards 2013!
Supersaver.fi:stä löydät edullisimmat kylpylät nopeasti ja helposti.

2 vastausta artikkeliin ”Äänestä parasta Aasia-blogia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *