Paras Aasia – blogi 2013? Sinä päätät!

Kilpailu Facebookissa! Jaa linkki Facebook-sivultamme ja olet mukana arvonnassa. Palkintona on 50€ lahjakortti Trekin verkkokauppaan osoitteessa Trekki.fi. Arvonta suoritetaan 24.2.2014

Sukellus Asiaan on selvittänyt tiensä Supersaver Travel Blog Awards 2013 finaaliin keräämällä toiseksi eniten ääniä ensimmäisellä kierroksella. Kiitos kaikille aktiivisille äänestäjille! Äänestys aikaa finaalissa on 23.02.2014 saakka. Käykää tutustumassa aiheeseen myös Facebook-sivuillamme. Olemme varsin otettuja tähänastisesta saavutuksestamme. Ilman teitä aktiivisia lukijoita kaikki olisi toisin. Tehkäämme finaalista meille ikimuistoinen. Nöyrin kiitos ja kumarrus jo etukäteen

Sukellus Asiaan made it to the finale of Supersaver Travel Blog Awards 2013 by collecting second most votes on the first round. Thank you all active voters! Voting time of the finale lasts until February 23rd, 2014. More on the awards on our Facebook site, check it out! We are very honoured for this achievement, which wouldn’t be possible without you active readers. Let’s make the finale unforgettable for us. The most humble thank you already in advance!

Vote for me in the Travel Blog Awards 2013

1. Click on the banner
2. Choose the category Paras Aasia blogi (Best Asia blog)
3. Click on my blog on the list
4. Write your e-mail address on the empty space next to the list to validate your vote.
5. Click “Äänestä” (vote)

Travel Blog Awards 2013!
Etsi, löydä ja varaa halpoja lentoja Supersaverilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *