Mässyjä maailmalta vol 2

Crispy noodle salad, Cambodia

Crispy noodle salad, Cambodia

On jälleen tullut aika kaivella arkistoja ja kurkistaa mässyjen maailmaan. Matkan varrella on tullut vastaan monenlaista einehdittävää ja tässä muutama suosikki. Erikoismaininnan ansaitsee Rusty Keyholen ribsit, Kampotissa Kambodzassa. Jos satutte kulmille, käykää testaamassa. Toimii piristävänä vaihteluna kuukausien riisi- ja nuudelikuurin jälkeen, vaikka harva länkkärisafka vetää vertoja paikalliselle gurmeelle. Nauttikaa te näistä sillävälin, kun me lähdemme syömään.

It is time to dig deeper to our archives and talk about food. During our trip, we have encountered all sorts of delicacies and here are a few of our favourites. A special compliment goes to the ribs of Rusty Keyhole in Kampot, Cambodia. If you happen to be nearby, do check it out. It is a welcome alternative after months of rise and noodles, even though few western dishes compare to local gourmet. Take your time to enjoy these pictures while we head for lunch.

Butter shrimps, Cambodia

Butter shrimps, Cambodia

Beef lok lak, Cambodia

Beef lok lak, Cambodia

Rusty Keyhole Ribs, Cambodia

Rusty Keyhole Ribs, Cambodia

Sweet sticky rice, Cambodia

Sweet sticky rice, Cambodia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *