Drinking speciality diver

jelly

Reilun kolmen viikon yhtäjaksoisen työrupeaman jälkeen, joka jatkuu edelleen on, aika palata hetkeksi perusasioiden äärelle. Väsyneenä, mutta niin onnellisena, kulkiessaan valitsemallaan polulla kohti tuntematonta, on aika nostaa malja hyvällä elämälle ja valinnan vapaudelle, joka meillä kaikilla ihan oikeasti on. Olkaamme siis tyytyväisiä siihen mitä meillä on ja nauttikaamme siitä.

Lämmin suihku? Kylmä suihku? Suihku? Todistan sen nyt teille rakkaat ystävät. Jos arki tuntuu ankealta, kääntäkäämme lämmin vesi nollaan viikoksi, niin voimme huomata seuraavan viikon sunnuntaina, kuinka suurta nautintoa kuuma suihku voikaan pienessä ihmisessä saada aikaan. Sama koskee kaikkia niitä arkisia pieniä asioita, joille olemme silmämme sulkeneet sillävälin, kun keskitymme haaveilemaan siitä, mitä meillä ei ole sen sijaan, että olisimme tyytyväisiä siihen, mitä meillä nyt on.

After three weeks of continuous work, which still goes on, it is time to get back to the basics. Tired but so happy, walking on a path of our choice towards the unknown, it is time to raise our glasses for good life and to freedom of choice, which we all do have. Let’s be happy with what we have and enjoy it.

A hot shower? A cold shower? A shower? I will proof it to you now, dear friends. If the everyday life seems dull, turn off the hot water for a week. The following Sunday you’ll notice what a great pleasure a hot shower is for a tiny human being! The same applies to all those small everyday things which we don’t notice as we so hard concentrate on dreaming of what we don’t have instead of being happy with what we have.

2 vastausta artikkeliin ”Drinking speciality diver

  1. Konosementti

    Hampaiden pesu aamuin illoin yöbussilla matkatessa. Käsien pesu saippualla ja kuivaaminen puhtaaseen paperiin/pyyhkeeseen. Puhtaat lakanat. Elämän pikku nautintoja!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *