Europe2020

Europe2020

Olen Anna Juusela, pidän blogia sivustolla yanca.fi/blogi ja sain hienon tilaisuuden olla vierailevana bloggaajana Sukellus Asiaan-blogissa. Haluan jakaa teidän kanssanne muutaman ajatuksen unelmista ja niiden totettamisesta.

Unelmat, ovat asioita jotka saavat ihmiset tavoittelemaan joskus niin suuria, että vierestä katsojat voivat vain pyöritellä päätään. Tällaisia ihmisiä tarvitaan rakentamaan tulevaa. Millaista olisikaan ilman Edisonin tai Bellin keksintöjä?

Matkustaminen on monelle unelma ja useimmiten siihen liittyy jollain tavalla irtiotto ja loma. Toiset matkustavat työkseen, eräät taas kiertävät maailmalla toteuttaakseen visiotaan, jotain joka on vain heidän unelmissaan, mutta jonka he ovat päättäneet toteuttaa. Ilkka Tiainen ja Olga Novikova ovat sellaisia. Heidän unelmansa ja visionsa on Europe2020 -projekti.

Vuodesta 2010 Ilkka ja hänen vaimonsa Olga ovat tehneet työtä, löytääkseen vastauksen siihen, miltä Euroopan tulevaisuus näyttää ja mikä on Y sukupolven rooli. He ovat kiertäneet ympäri maailmaa muun muassa Meksikossa ja Norjassa oppiakseen miten tehdään hyviä dokumenttielokuvia. Tämän jälkeen he kasasivat tiimin ja lähtivät kiertämään Eurooppaa haastattelemassa innovatiivisia Y-sukupolven edustajia. Tällä hetkellä heidän projektinsa on vaakalaudalla, koska rahat ovat loppu. Kickstarterissa voi antaa oman panoksensa, jotta heidän unelmastaan tulee vihdoin totta.

Tässä linkki muihin trailereihin.

Anna Juusela
yanca.fi/blogi

My name is Anna Juusela and I have a blog at yanca.fi/blogi. I got a great opportunity to be a guest blogger at SukellusAsiaan. I want to share with you some of my thoughts about dreams and how to realise them.

Dreams are something that make people aim for so high that others can only shake their heads. We need those people for building the future. How would the world be today without the inventions of Edison and Bell?

Travelling is a dream for many people and usually it includes somehow a break and a holiday. Some people travel for business, others travel because they want to live their vision, something that is only their dream but that they have decided to realise. Ilkka Tiainen and Olga Novikova are two of those people. Their dream and vision is Europe2020 project.

Since 2010, Ilkka and his wife Olga have been working to find out how the future seems for Europe and what is the role of the Y generation. They have travelled around the world for example in Mexico and Norway to learn how to make good documentary films. After this they put up a team and started to travel around Europe interviewing innovative representatives of the Y generation. Today, their project is endangered because money has run out. At the Kickstarter you can help them to finally realise their dream.

Here’s a link to their other trailers.

Anna Juusela
yanca.fi/blogi

Europe2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *