Deep fried crickets

Tervetuloa

Lieneekö hyönteiset ratkaisu kasvavaan nälänhätään? Siitä ei tiedä mutta vaihtoehtoinen proteiinin lähde nyt kuitenkin. Sirkat a la Dalat on ainakin eettinen valinta jatkuvassa kasvussa olevan, ylettömän lihansyönnin rinnalle tai pirteä vaihtoehto heille, jotka eivät eläinkunnan tuotteisiin muutenkaan syystä tai toisesta halua kajota. Rohkenen väittää, että tulevaisuudessa sirkkoja ja muita satiaisia tullaan näkemään enenevässä määrin meidän kaikkien ruokaympyrässä. Näistä on hyvä aloittaa!

Sirkat maun mukaan
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Chilikastiketta

Pyydystä heinäsirkat omalta takapihalta tai ota yhteys lähimpään kasvattajaan. Uppopaista öljyssä rapsakoiksi. Paistoaika 2-5 minuuttia koosta riippuen. Ripottele päälle hieman suolaa. Dippaa chilikastikkeessa ja nauti. Heinäsirkat ovat parhaimmillaan heti paistamisen jälkeen.

Will insects offer a solution for the increasing famine? Don’t know about that, but they are an alternative source of protein anyways. Crickets à la Dalat is at least an ethical alternative to evergrowing and excessive meat consumption or a fresh choice to those who don’t want to lay a finger on animal products for whatever reason. I dare to say that we will all see more and more crickets and other crabs on our plates in the future. Here’s a nice start!

Crickets according to taste

oil for cooking
salt
chili sauce

Catch the grasshoppers from your backyard or contact the nearest grower. Deep fry in oil until crispy. Frying time is 2-5 minutes depending on size. Sprinkle a little salt on top. Dip in chili sauce and enjoy. The grasshoppers taste best right after frying.

Finally, we want to thank the writer of Focus blog Katri for amazing moments together and wish her a safe trip. Hopefully we’ll meet again soon!

wpid-20140406_102719.jpg

wpid-20140406_103220.jpg

wpid-20140406_103548.jpg

Loppuun vielä kiitoksen sana Focus-blogin Katrille mahtavista yhteisistä hetkistä ja turvallista matkaa. Toivottavasti nähdään taas pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *