Muinen hiekat

Dyynit

Muine toimi mukavana stoppina matkalla Nha Trangista Saigoniin. Osuimme paikalle low seasonin aikaan, eli pääkadulla sai kuljeskella kaikessa rauhassa. Taisimme olla ainoat asiakkaat hotellissamme. Myös Muinesta löytyy pitkä ja hieno ranta, mutta sinne päästäkseen täytyy kulkea rantaan rakennettujen resorttien tai ravintoloiden läpi. Uskaliaimmat voivat kokeilla leijasurffausta mutta me tyydyimme tällä kertaa simpukankuorien keräämiseen.

Muine on kuuluisa myös hiekkadyyneistään, joita löytyy useammassa eri värissä. Dyyneillä voi laskea liukurilla, mutta jää kyllä toiseksi perinteiseen pulkkamäkeen verrattuna. Vaikuttava näky ja kiipeily käy työstä. Dyyneille pääsee kätevästi osallistumalla puolen päivän mittaiselle retkelle, johon kuuluu myös muita vierailukohteita.

Bonuksena mainittakoon vielä Tropical Minigolf Muine. Mukavaa puuhaa palmujen katveessa päivän kuumimpien tuntien ajaksi. Hyvää ruokaa tarjoaa ravintola nimeltään Lam-Tong. Sukellus Asiaan suosittelee!

Muine is a nice stop on your way from Nha Trang to Saigon. We happened to arrive there during low season, which means that we were able to walk on the main street without being disturbed. We were apparently the only customers in our hotel. There’s a long, beautiful beach in Muine, but in order to get there you need to go through the resorts or restaurants built along the beach. The most adventurous ones can try kite surfing, but this time we settled for collecting seashells.

Muine is famous for its sand dunes which come in many different colours. You can slide down the dunes with a slider, but it must be said that it didn’t beat traditional snow sledding. However, the dunes are an impressive sight and climbing them is quite an exercise. A handy way to visit the dunes is to participate a half-day trip which includes also other sights.

A bonus in the destination is Tropical Minigolf Muine. Nice activity under palm trees during the hottest hours of the day. Delicious food is served in a restaurant called Lam-Tong. Sukellus Asiaan warmly recommends!

Simpukankuoriranta

Mäenlaskua

Fairy stream

Minigolf 1

Minigolf 2

Varjot

2 vastausta artikkeliin ”Muinen hiekat

 1. jyka

  rantaan pääsee kyllä joistakin paikoista ilman että tarvitsee kulkea hotellien läpi. Mutta on kyllä ikävästi estetty rantaan pääsy valtaosin.
  Oma hotelli oli anh hien, 15e yö. Sen edessä tien toisella puolella on yksi kuja josta pääsee kulkemaan.
  Ei se leijasurffaus niin uskallusta vaadi, paljon pienemmät riskit kuin sukeltamisessa 😉

  Vastaa
 2. Konosementti

  Hyvä toi kuva rannasta! Kaikki hiekat on siellä dyyneillä ja rannalla vaan simpukoita 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *