Vaihtoehtoista shoppailua Saigonissa

Aurinkolaseja

Time for shopping ei enää merkitse loputonta juoksentelua ostoskeskuksesta toiseen. Empiirisen tutkimuksen perusteella on viimeinkin löytynyt myös miehille mieluisa tapa shoppailla. Aikamme vietettyämme Aasian suurkaupungeissa voin todeta löytäneeni vaihtoehdon hermoja raastavalle ostoskeskuksissa pyörimiselle.

Miksi et asettuisi vilkkaan, moottoriajoneuvoilta suljetun kadun kulmakuppilaan nauttimaan iltapäiväolutta odottamaan, että ostosparatiisi tulee luoksesi. Siinä nautiskellessasi viilentäviä juomia pikkusuolaisen parissa marketti kyllä flouttaa ohitsesi. Pikaisen laskutoimituksen perusteella meille kaupiteltiin muunmuassa aurinkolaseja, kelloja, kirjoja, riippumattoja, purkkaa, pajaria, röökiä ja se oli vasta alkua. Kaikki tämä ja paljon muuta tulee luoksesi viihdyttäessäsi itseäsi vähintäänkin mielenkiintoisessa seurassa.

Joten unohtakaamme hetkeksi jalkoja puuduttava ja stressaava juoksentelu ostoskeskuksissa ja nauttikaamme kaikki yhdessä shoppailun ihmeellisestä maailmasta!

“Time for shopping” no longer means endless running from a shopping centre to another. After careful empiric research, a pleasant way for shopping has finally been found also for men. After having spent some time in the big cities of Asia, I can tell that I have found an alternative for exasperating shopping centre tours.

Why wouldn’t you sit in a corner bar of a street which is closed for motor vehicles, have an afternoon beer and wait for the shopping paradise come to you? While you enjoy cool refreshments and small snacks, the market will surely float by. As a result of a quick calculation, we were offered among other things sunglasses, watches, books, hammocks, chewing gum, weed, cigarettes and this was only the beginning. All this and much more comes to you while you entertain yourself in an interesting company, to say the least.

So let’s forget the stressing and feet killing running in shopping centres for a while and concentrate on enjoying the wonderful world of shopping together!

Hedelmiä

Sälää

Kirjoja

Luutia

Riippumattoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *