Diving sucks

Diving sucks

Kuten varmasti suurin osa innokkaimmista seuraajistamme on jo huomannut, Sukellus Asiaan on asettunut asumaan Koh Taolle, Thaimaahan. Meidät löytää tätä nykyä Koh Tao Diversin shopilta. Mikäli Koh Tao Divers on teille entuudestaan tuntematon, kyseessä on pieni, härmäläinen sukelluskoulu, joka on toiminut vuodesta 1987 ja niin ollen ensimmäisiä tällä saarella. Jos kesälomasuunnitelmat ovat edelleen auki tai mikä parasta, satut olemaan näillä nurkilla, tule ja ota dyykit. Meihin voi ottaa suoraan yhteyttä sähköpostilla tahi Facebookin kautta. Otamme avosylein vastaan vieraita. Sukellus Asiaan lupaa pipovapaan kesäloman vierailleen. Meininki on muutenkin kaikin puolin leppoisaa. Rauhaa sekä erilaisia aktiviteetteja löytyy myös ei-sukeltajille.

Meidät löytää myös Instagramista ja Facebookista. Käy tutustumassa!

As the majority of our most eager fans have noticed, Sukellus Asiaan is now living in Koh Tao, Thailand. You can find us nowadays from Koh Tao Divers shop. In case you are not familiar with Koh Tao Divers, it is a small Finnish diving school, founded in 1987 and therefore it is one of the first ones on the island. If you haven’t got plans yet for the summer or even better if you happen to be nearby, come and take a dive. You can contact us directly by e-mail or via Facebook. We are happy to welcome guests. Sukellus Asiaan guarantees a summer holiday with no woollen hat needed. The atmosphere is nice and relaxed in every way. There is peace and all sorts of activities also for non-divers.

You can find us also on Instagram and Facebook. Check it out!

Chimney

Hylky

Kuvaaja

Puffer

Kasvokuva

Yksi vastaus artikkeliin ”Diving sucks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *