Objektiivivirhe

Kamera

Kuinka hajottavaa voikaan olla, kun niin kovin tärkeäksi muodostunut matkakumppanisi, kamera, joka on kulkenut mukana maalla, merellä ja ilmassa jakaen ja taltioiden kokemuksesi ja muistosi, siirtyy ajasta ikuisuuteen. Ilman uskollista sotaratsua ei bloggaaminenkaan olisi ollut mahdollista. Ajatus siitä, että joutuisimme matkustamaan ilman kameraa ei ole koskaan aiemmin käynyt edes mielessä. Luottamus rakkaan Canonin pomminvarmaan toimivuuteen on ollut sokeaa.

Nyt olemme siis tilanteessa, johon emme toivoneet päätyvämme. Kameran lisäksi hallussamme on laitteisto vedenalaiskuvausta varten, mikä ei tilannettamme helpota. Vaihtoehtoina on siis hankkia sama kamera, jolloin voisimme edelleen käyttää olemassaolevaa vesitiivistä housingia tai ostaa uusi ja parempi kamera, joka vaatisi myös uuden, kameraa kalliimman housingin. Mutta. On osoittautunut lähes mahdottomaksi järjestää tänne Koh Taolle vastaavaa kameraa toivomallamme aikataululla, täällä huitsin nevadassa kun ollaan. Himoitsemamme Canon G 16 Fantasean housingilla taasen tekee järjenvastaisen loven matkabudjettiimme. Mikä siis neuvoksi? Todettakoon, että luottamuksemme siihen, että asioilla on tapana järjestyä on järkkymätön. Kaikesta huolimatta pahoittelemme ja toivomme yleisöltämme vielä hetken kärsivällisyyttä. Kyllä blogi saadaan taas rullaamaan täysillä, mutta kuvien laatu voi hetken aikaa olla totuttua heikompaa.

Kameran kanssa kulkiessa tulee otettua paljon kuvia. Kaikkea ei kuitenkaan saa tallennettua ruudulle, vaikka kuinka haluaisi. On myös olemassa niitä hetkiä, jotka kameran esille kaivaminen ja kuvaan asettelu saattaisi pilata. Nyt on siis se hetki, kun keskitymme tallentamaan kaiken omalle sisäiselle kovalevylle, josta voimme aina halutessamme kaivaa mielikuvat esille.

Never imagined how horrible it is to say goodbye to one of your most important travel companions: camera, which has travelled with you on the roads, sea and air, capturing your experiences and memories. This entire blog wouldn’t exist without our faithful companion. The thought of having to travel without a camera has never even crossed our minds. The trust on the functioning of our beloved camera has been blind.

So, now we’re in a situation we never wished to end up. In addition to the camera, we own equipment for taking photos under water and this doesn’t exactly ease the situation. We need to decide whether we’ll buy a similar camera in which case we could still use the existing waterproof housing or whether we’ll buy a new and better camera, which requires additionally a new housing, which is more expensive than the camera itself. But. We have found out that it is almost impossible to get a new similar camera here to Koh Tao within desired time frame, because we’re in the middle of nowhere. On the other hand, the Canon G 16 with Fantasea housing , a new better camera of our desires, makes a huge hole to our travel budget. So what should we do? We do want to point out, however, that we still firmly think that things always work out. Anyways, we regret this inconvenience and hope that our audience has a bit more patience. The blog will function with full speed again soon, but the quality of the pictures may momentarily be lower than before.

When you travel with a camera, you easily take tons of photos. However, sometimes it’s impossible to capture a moment on a photo, no matter how much you’d like to. There are moments which would be ruined if you took out your camera and started to adjust it. Therefore, at this time we focus on saving everything on our inner hard drive from which we can dig out the memories whenever we like.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *