Photoshoot with Fat Fish Movies

Sin King

Meillä oli ilo osallistua Fat Fish Movies:n johdolla Koh Tao Divers:n ja Koh Tao Tec Divers:n yhteiseen fotosessioon. Päivä oli kokonaisuudessaan mahtava kokemus. Sukellusolosuhteet olivat parhaasta päästä ja seura mitä mainiointa. Itsekin saimme aikaiseksi muutamia mahtavia ruutuja päivän mittaan. Seuraavassa kuitenkin Fat Fish Movies:n Charlien taidonnäytteitä. Nauttikaa!

Thaimaan viisumimme vanhenee 24.8, mitä ennen meidän oli poistuttava maasta, halusimme tai emme. Olemme saaneet hoidettua itsemme Kuala Lumpuriin ja on aika suunnitella tulevaa reittiämme, jonka haaveilemme kulkevan Indonesian ja Filippiinien suuntaan. Aikamme Koh Taolla oli mitä mahtavinta. Katseet on nyt suunnattu tulevaisuuteen ja kohti uusia seikkailuja! Me tapaamme vielä!

We had a great pleasure to participate a common photoshoot session of Koh Tao Divers and Koh Tao Tec Divers, run by Fat Fish Movies. The day as a whole was an amazing experience. The diving conditions were better than ever and company was more than excellent. During the day, we managed to take some great photos ourselves, too. Here are some masterpieces of Charlie from Fat Fish Movies. Enjoy!

Our Thailand visa expires on August 24, before which we had to leave the country whether we liked it or not. Therefore, we have now returned to Kuala Lumpur and it’s time to plan our future route, which will hopefully go towards Indonesia and the Philippines. The time we spent on Koh Tao was more than amazing. Now we gaze towards the future and new adventures. We will meet again!

Barracuda

KTTD

Sidemount

Sidemount 2

Hylyllä

Kettinki

Antti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *