1st anniversary of Sukellus Asiaan

Synttärikynttilä

Ylpeinä voikaamme todeta, että ensimmäinen vuosi Sukellus Asiaan-blogia on nyt taputeltu. Kyseessä oli siis niin sanottu “perse edellä puuhun”-projekti, jota rupesimme rakentamaan vailla minkäänlaista kokemusta blogimaailmasta ja tähän on tultu. Uskaltanemme todeta onnistuneemme projektimme ensimmäisessä vaiheessa, sillä näyttää siltä, että jokunen on sitä ollut myös mukana seuraamassa ja ehkä juuri siksi jatkoa seuraa.

Ensinnäkin matka, jonka oli alunperin määrä päättyä toukokuun alkuun 2014, jatkuu edelleen uusin haastein. Matkamme sukellusammattilaisiksi on nyt täytetty ja olemme juuri päättäneet ensimmäisen pestimme sukelluksen opettajina. Teemme siis matkaamme jatkoajalla, jota emme osanneet alunalkaen edes aavistaa. Se, mitä huominen tuo tullessaan, jääköön nähtäväksi, sillä sitä ei kukaan tiedä. Onneksemme myöskin blogin puolella on luvassa uusia kuvioita. Niistä avautukaamme lisää myöhemmin, kun saadaan mustaa valkoiselle. Joka tapauksessa me otamme huomenna lennon Sulawedelle, Makassariin ja heittäydymme uuteen seikkailuun! Nöyrin kiitos vielä kaikille, jotka olette seuranneet seikkailujamme. Stay tuned!

We are proud to announce that the first year of our blog Sukellus Asiaan has been completed. The whole project was a bit like “climbing into a tree arse first”, as we started to built this project without any experience on the world of blogs, but here we are. We dare to say that we have successfully completed the first part of the project, as it seems that some people have actually read our blog regularly and perhaps that is the reason to keep writing.

First of all, out trip, which was supposed to end at the beginning of May 2014, continues with new challenges. Our way to professional divers has been completed and we have just ended our first job as diving instructors. Therefore, out trip continues with overtime, which we didn’t expect. It remains to be seen what tomorrow brings. Nobody knows. We’re happy to say that there will be something new with this blog very soon, but we’ll tell more about it when we have black on white. Anyways, tomorrow we’ll take a flight to Makassar, Sulawesi and throw ourselves into new adventures! Our most humble thank you to all of you who have followed our adventures. Stay tuned!

Yksi vastaus artikkeliin ”1st anniversary of Sukellus Asiaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *