Elämäni nomadina – Päivi Kannisto

Elämäni nomadina

Päivi Kanniston “Elämäni nomadina”-kirja on ajatuksia herättävää luettavaa. Mikäli olet vailla päämäärää ja etsit elämällesi uutta suuntaa tai painiskelet yhteiskunnan ja ympäristön asettamien paineiden alla, on siihen tarjolla helpotusta. Ajatteletko olevasi yksin tunteidesi kanssa halutessasi luopua työstäsi omaisuudestasi ja pysyvästä osoitteestasi? “Elämäni nomadina” antaa vertaistukea. Elämästä saa ja pitää nauttia joka päivä. Kirja valoittaa mielenkiintoisella tavalla muunmuassa sitä, miten historia on vaikuttanut siihen, mitä meidän kuuluu haluta elämältämme. Olemme kuitenkin oikeutettuja toivomaan elämältämme, mitä itse haluamme ja ponnistelemaan unelmiemme eteen niin kauan, kun emme polje toisia jalkoihimme. Myös Sukellus Asiaan on päättänyt nauttia hetkestä ja pyrkiä elämään elämäänsä onnellisena harmoniassa ympäristönsä kanssa.

Sillä välin kun syvennyt pohtimaan oman elämäsi tarkoitusta, lue Päivi ja Santeri Kanniston inspiroiva tarina “10 vuoden häämatka” täältä.

The book ”Elämäni nomadina” (My life as a nomad) by Päivi Kannisto arises many thoughts. If your life is meaningless and you look for a new direction or struggle under the pressures of the society and the surroundings, there’s a choice for you. Do you think you’re the only one who wants to quit their job and give away their possessions and permanent address? Elämäni nomadina provides you with peer support. You may and should enjoy life every day. The book discusses interestingly for example how history has affected what we’re supposed to want from our life. However, we have the right to wish whatever we want from our life and to make an effort for our dreams as long as we don’t walk over others. Therefore, also Sukellus Asiaan has decided to enjoy the moment and to live happily in harmony with the surroundings.

While you concentrate on thinking the meaning of your own life, read the inspiring story ”10 vuoden häämatka” (10 years of honeymoon) by Päivi and Santeri Kannisto (in Finnish) here.

2 vastausta artikkeliin ”Elämäni nomadina – Päivi Kannisto

  1. Mari

    Luin jokin aika sitten tämän kyseisen kirjan, joka tosiaankin tarjoaa vertaistukea myös omille ajatuksilleni. Hyvin mielenkiintoista luettavaa ja mieleeni jäi etenkin kirjassa todetut seikat siitä, ettei suomalaisia ole koskaan millään lailla kannustettu matkustamaan ja tutkimaan muita maita, vaan mieluummin on kehotettu pysymään oman maan sisällä vaikka hammasta purren. Ilmankos suomalaisten joukossa ei varsinaisesti olekaan ollut huimia Vasco da Gaman ja muiden kumppaneiden kaltaisia pelottomia tutkimusmatkailijoita tai maailmanvalloittajia 😉

    Vastaa
  2. Sukellus Asiaan Artikkelin kirjoittaja

    Kiitos Mari kommentista. Ei ole suomalaista kulttuuria rakennettu seikkailumatkojen varaan. Onneksi tilanne on pikkuhiljaa muuttumassa. Mielestämme matkailu on kuitenkin paras tapa oppia. Joskus on käytävä kaukana nähdäkseen lähelle!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *