Kiinnostaako loma paratiisissa?

Valashai

Kaipaatko pakoa kylmyydestä ja pimeydestä? Lähde lomalle paratiisiin! Divepoint Alcoy on helposti saavutettava luksusluokan kohde Filippiineillä, Cebun saarella. Tule sukeltamaan kanssamme Boholin kolmion kirkkaisiin vesiin tai vaikkapa snorklaamaan valashaiden kanssa. Tarjolla on lukuisia aktiviteetteja myös ei-sukeltajille. Yhteydenotot Sukellus Asiaan-kaksikolle. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi loma!

Fancy an escape from the coldness and darkness? How about a holiday in paradise? Divepoint Alcoy is an easily accessible luxury class destination on the island of Cebu, the Philippines. Come dive with us to the crystal clear waters of the Bohol Marine Triangle or how about some snorkeling with whale sharks? There are also numerous activities for non-divers. Please contact Sukellus Asiaan and let’s plan together a holiday of your dreams!

Delfiinit

Riippumatto

Uima-allas

www.youtube.com/watch?v=bOKiYhDrRwA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *