Sukellus Asiaan supertaifuunin reitillä

Keksi

Kriittiset hetket alkavat olla käsillä. Odottelemme taifuunin osumista Filippiinien saariryhmään, minkä seurauksena toivomme sen suuntaavan pohjoiseen. Kaikki alkaa olla valmista tulevan viikonlopun varalle. Sitten vain odotellaan. Lue Rantapallon sivuilta haastattelumme. Myrskyn odotetaan olevan ohi tiistaihin mennessä.

Jos sinulla on kokemuksia varautumisesta taifuunin varalle, jaa se kanssamme!

Tässä linkki Helsingin Sanomien uutiseen aiheesta.

Critical times are at hands. We’re waiting for the typhoon to hit the Philippines and hope it’ll head north. Everything is more or less ready for the weekend. All we can do now is wait. Our interview on the subject can be read at Rantapallo (in Finnish). The storm is expected to be over on Tuesday.

If you have experiences on how to prepare for a typhoon, please share it with us!

Here’s a link for a piece of news in Helsingin Sanomat on the subject.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *