400 päivää tien päällä highlights – 1/10 Vientiane

Leveänä virtaavan vesiputouksen reunoja pitkin pystyi kiipeämään sen päälle tai välitasanteille.

Leveänä virtaavan vesiputouksen reunoja pitkin pystyi kiipeämään sen päälle tai välitasanteille.

“400 päivää tien päällä” esittelee kymmenen unohtumatonta matkakohdetta, jotka ovat osuneet reitillemme matkamme edetessä. Kulunut vuosi lähenee loppuaan, joten on aika kaivella hieman arkistoja. Kohde 1/10 on muutaman kilometrin päästä Vientianesta sijaitseva vesiputous, jonne päädyimme sattuman kautta. Ei muuta kuin mopo alle ja viidakkoon!

Yksi vastaus artikkeliin ”400 päivää tien päällä highlights – 1/10 Vientiane

  1. Arimo | Arimo travels

    Täältä Vientianen Backpacker Garden Hostelin seinältä löytyy muuten edelleen teidän kirjoitus! Maalipinta on vähän lohjennut blogin nimen kohalta, mutta kyllä blogi tuon perusteella oli ihan löydettävissä 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *