Matka 2015 – messuvinkit

Sukellus Asiaan mittarissa on satoja matkapäiviä ja kymmeniä tuhansia kilometrejä. Haluammekin tarjota omat vinkkimme teille, jotka matka Matka 2015- messujen innoittamana suunnittelette tulevaa irtiottoanne. Kambodza on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Matka 2015-messuilla ja hyvä niin. Maa on kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde Kaakkois-Aasiassa, josta löytyy aktiviteetteja biitsillä makoilusta aina viidakkotrekkiin asti. Lue meidän mieleenpainuvimmat kokemuksemme täältä ja täältä.

Sukellus Asiaan on erikoistunut sukellusmatkojen järjestämiseen, joiden suunnittelussa autamme mielellämme, haaveilet sitten ensikosketuksestasi syvään siniseen tai olet jo kokenut kehäkettu, joka etsii jotain aivan uutta ja ennenkokematonta. Sukella kanssamme Boholin kolmion alueella kilpikonnien ja valashaiden kanssa. Tarjoamme unohtumattomia kokemuksia aina sukelluskokeilusta sukelluskouluttajakoulutukseen ensiluokkaisine majoituspalveluineen. Divepoint Alcoy on pieni luksusluokan sukellusresortti Cebun saarella Alcoyn kylässä. Ota meihin yhteyttä ja kysy Matka 2015-messutarjousta.

Sukellus Asiaan suosittelee Matka 2015-ohjelmasta: Parantumattoman matkakuumeen hoitoon lauantaina kello 14 Meeting Point-lavalla Mikko Kuustonen kertoo, kuinka jatkuvan matkakuumeen kanssa oppii elämään.

Ryhmä

Kilpikonna

Pää alas

2 vastausta artikkeliin ”Matka 2015 – messuvinkit

 1. Mari

  Oijoi, ollapa paikan päällä matkamessuilla! Kivalta vaikuttaisi tämänkin vuoden ohjelma, mutta valitettavasti jää itse messut tällä kertaa väliin. Tulin ehkä hakemaan täältä vertaistukea tähän asiaan 🙂

  Vastaa
  1. Sukellus Asiaan Artikkelin kirjoittaja

   Vertaistukea tässä kaivataankin. Fiilikset ovat ristiriitaiset. Matkamessut kiehtoo, mutta ei tämänhetkinen tilanteemme hassumpikaan ole. Mitäs Italiaan?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *