Sbarro – himoihin ja vajareihin

Sbarro - New York Style Supreme

Lähestulkoon jokaisen Aasian matkaajan uskomme löytäneen itsensä tilanteesta, kun riisi tulee korvista ulos. Niin herkullista ja maittavaa kuin aasialainen sapuska onkin, joskus on vain saatava länkkärimättöä taltuttamaan ne suolan, rasvan ja nopeiden hiilihydraattien puutostilat. Cebu Citystä helpotus löytyy Sbarron pannupizzasta. Sbarro on italialainen ravintola, josta löydät pizzat, pastat ja salaatit. Rataviikonloppu Cebussa vaatii veronsa – Sbarro pelastaa!

Mikä tekee Sbarrosta niin erityisen? Tärkein ensin, maut ovat kohdallaan! Annokset ovat varmasti riittävän kokoisia ja tuoreita. Sbarrosta löytyy myös uusia yhdistelmiä, kuten Pasta and meatballs-pizza tai ricotta-juustolla höystetty Chicago White. Onko kukaan koskaan laittanut pizzan päälle kastiketta? Sukellus Asiaan suosittelee kokeilemaan Sbarron White saucea! Ravintoloita löytyy joka puolelta Filippiinejä ja osalla on myös kotiinkuljetus.

Chicago White Pizza

Meatballs and Pasta Stuffed Pizza

Sbarro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *