Cision Top 10 – matkablogit

This is the sign

Cision-sivusto julkaisee erilaisia Top 10-listauksia. Sukellus Asiaan näkökulmasta niistä mielenkiintoisin on Top 10 matkablogit. Listalta löytyy mielenkiintoinen kattaus erilaisia matkablogeja. Toki myös meidän haaveenamme on löytää nimemme jonain kauniina päivänä tältä listalta.

Kuinka Cision sitten määrittää Top-blogin?

”Blogin sijoitukseen listauksessa vaikuttavat lukijoiden määrä ja blogiin tehtyjen viittausten todennäköisyys muualla verkossa. Cisionin menetelmässä painotetaan erityisesti linkityksiä ja kommentteja. Lisäksi top 10 -blogien osalta arvioidaan päivitystiheyttä, päivitysten lukumäärää sekä bloggaajan ja lukijoiden välistä vuorovaikutusta. Vuorovaikutuksen laajuutta arvioimme paitsi blogin kommenteista myös blogin ulkopuolella, kuten Twitterissä ja Facebookissa, käydystä keskustelusta. Kehitämme jatkuvasti sosiaalisen median tutkimusmenetelmiämme sekä arvoimme uusia mittareita ja tietolähteitä. Pyrimme mittauksissa mahdollisimman täsmälliseen lopputulokseen.”(Cision)

Listaus ei siis perustu pelkästään raakoihin numeroihin vaan sosiaalisen median alkuperäiseen ideaan, sen sosiaalisuuteen ja vuorovaikutukseen. Jokainenhan meistä kirjoittaa omasta mielestään maan parasta blogia mutta se ei riitä. Pitää saada myös lukijakunta vakuuttuneeksi siitä ja aktivoida heidät keskusteluun. Kullakin blogilla ja bloggaajalla on oma tapansa, miten tämän toteuttaa.

Suosittelemme kaikille hyvistä matkablogeista kiinnostuneille Cision top 10-listan blogeja, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Sukellus Asiaan toivottaa mukavia lukuhetkiä sekä inspiroivia tulevaisuuden matkasuunnitelmia! Onnittelut myös kaikille listalle päässeille blogeille!

Matkailublogien Top 10 -lista Suomessa tammikuussa 2015 Cision

1. Kaukokaipuu matkablogi
2. Destination Unknown
3. Curious Feet
4. Pää Pilvissä
5. London & beyond
6. Veera Bianca
7. Pako Arjesta
8. Archie gone Lebanon
9. Pingviinimatkat
10. Tämä matka

3 vastausta artikkeliin ”Cision Top 10 – matkablogit

  1. Jerry / Pako Arjesta

    Kiitos linkityksestä :).

    Olen sitä mieltä, että Cisionin listauksen idea on todella hyvä, koska siinä ei keskitytä tosiaankaan niihin lukijamääriin. Tällöin myös “pienemmillä” blogeilla (kuten omallani) on mahdollisuus päästä listalle. Toivotaan, että tämäkin blogi löytyy sieltä ensi vuonna :)!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *