Sukellus Asiaan Rantapallo-sivuston haastateltavana

Mopoilumaisemia Toba-järveltä matkan alkuvaiheilla marraskuussa 2013.

Mopoilumaisemia Toba-järveltä matkan alkuvaiheilla marraskuussa 2013.

Rantapallo on julkaissut kattavan reportaasin Sukellus Asiaan-kaksikon matkasta. Käy tutustumassa!

Irtiotto toi työpaikan paratiisissa

Teija Nikkari ja Niko Torvinen ovat mainio esimerkki siitä, kuinka matkasuunnitelmien muuttuminen voi olla pelkästään hieno asia.

Vuonna 2013 matkaan lähteneen kaksikon oli aluksi tarkoitus matkustaa Kaakkois-Aasian halki ja opiskella samalla sukelluksen apukouluttajiksi, mutta seitsemän kuukauden mittainen matka on kestänyt jo 15 kuukautta ja apukouluttajan lisäksi Nikkarilla ja Torvisella on hallussaan myös sukelluskouluttajan pätevyys.

– Aloimme suunnitella irtiottoa joskus loppuvuodesta 2012 haaveenamme laittaa asunto pakettiin ja matkusta Kaakkois-Aasian halki. Omaisuudesta luopumisella oli tärkeä psykologinen merkitys, sillä haaveena oli tehdä matka maailman ääriin, mutta ennen kaikkea myös omaan itseen, kaksikko kertoo.

Lue koko haastattelu täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *