Pekoniparsakaalisalaatti

Parsakaalipekonisalaatti

Kuluneen kesän yksi parhaimmista mässyistä oli pekoniparsakaalisalaatti ja haluamme jakaa makujen harmonian myös teidän kanssanne. Mässyjä maailmalta-resepti tuli tällä kertaa vastaan kotoisassa Suomessa. Kokeilkaa ja kertokaa maistuiko.

Ainekset (5 annosta)

2 parsakaalia (600 g)
1 paketti pekonia
0,5-1 dl cashewpähkinöitä (suolattuja)
1 punasipuli
1,5 dl majoneesia
0,5 – 1 dl creme fraichea
1 rkl sokeria
3 tl punaviinietikkaa
ripaus suolaa

Suikaloi pekoni ja kypsennä. Siirrä pekonit talouspaperille valumaan. Viipaloi parsakaalit ohuiksi viipaleiksi ja hienonna punasipuli. Löysennä majoneesia hiukan creme fraichella. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna salaatin maustua muutama tunti tai vaikka seuraavaan päivään. Ei muuta kuin mäsäyttämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *