Kuriiri-lehti haastattelee – #kenenhousuissaseisot

Sukellus Asiaan oli taannoin ranualaisen Kuriiri-lehden haastateltavana. Tässä se luettavaksi viimeinkin myös kaikille teille. Käy tutustumassa myös #kenenhousuissaseisot-tempaukseen Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa

Kuriiri haastattelee

#kenenhousuissaseisot Joensuu

Sukellus Asiaan aloitti tänä syksynä matkan maailman ympäri! Matka tullaan tekemään kuvan shortseissa, jotka meille lahjoitettiin. Housut palautetaan ensi keväänä matkan päätyttyä niiden alkuperäiselle omistajalle! Seuraa shortsien matkaa maailman ympäri! Tempauksen ajatuksena on herätellä ihmisiä pohtimaan omia mahdottomilta tuntuvia unelmiaan! Olisiko se sittenkin mahdollista? Sinä päätät itse kenen housuissa seisot!

#kenenhousuissaseisot Acatenango

2 vastausta artikkeliin ”Kuriiri-lehti haastattelee – #kenenhousuissaseisot

 1. Ansku Bcn

  Kuriiri, ei kun siis Kurriiri, niin kuin meillä sanotaan! En kestä, me ollaan samalta suunnalta kotoisin :D. Kuriiria on siis tullut luettua koko nuoruus ja lapsuus! Kenen shortsit nuo on, Reino H:n? Päivän piristys oli tämä 🙂

  Vastaa
  1. Sukellus Asiaan Artikkelin kirjoittaja

   No siltä näyttää! Kiitos kommentista, kiva, että piristi! Milloin oot muuttanu pois sieltä? Shortsit on Aaro A:n, oliskin Reino H:n 🙂 Terveisiä Belizestä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *