Diversnight 2015

Diversnight

Diversnight on kansainvälinen yödyykkitapahtuma, jonka pääasiallisena tavoitteena on järjestää alan harrastajien ja ammattilaisten kesken maailmanlaajuinen tapahtuma, jonka yhteydessä tarjoillaan kakkuja. Diversnightin alkuperäisenä alullepanevana ajatuksena oli korostaa sukellusharrastuksen yhteisöllistä ja sosiaalista luonnetta. Diversnight järjestetään joka marraskuun ensimmäinen lauantai. Kellonaika määräytyy vuosiluvun mukaan, joten vuonna 2015 sukellukset toteutetaan kello 20:15 paikallista aikaa.

Jokainen halukas voi koota ryhmän ja ilmoittautua mukaan rekisteröitymällä diversnight.com-sivustolle. Osallistujamäärät kootaan jälkikäteen arkistointia varten. Esimerkkinä mainittakoon, että vuonna 2014 Diversnight järjestettiin 22 maassa 167 eri sukeluskohteessa 1763 sukeltajan voimin. Tämänhetkisen tiedon mukaan vuonna 2015 on mukana 23 maata 132 eri dyykkisaitilla. Tiettävästi Sukellus Asiaan on mukana tekemässä historiaa, sillä tänä vuonna divers night järjestetään ensimmäistä kertaa Filippiineillä. Järjestäjinä toimivat Dive Point Alcoy ja Sukellus Asiaan

Kyseiseen postaukseen tulemme päivittämään valokuvasarjan illan kulusta jälkikäteen. Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä tapahtumaa voi seurata tunnisteilla #diversnight ja #diversnight2015.

Dive Masterimme  James valmistautumassa Diversnight - sukellukseen.

Dive Masterimme James valmistautumassa Diversnight – sukellukseen.

Ryhmä

Diversnight oli menestys. Tässä yödyykin antia muutamien valokuvien muodossa. Sukellus Asiaan ja Dive Point Alcoy kiittää ja kumartaa. Ensivuonna uudet kujeet!

Diversnight

Yösukellus

Andaman sweetlips

Andaman sweetlips

Rapu

Koralli

Ensimmäistä kertaa löysimme house reefiltä merihevosen!

Ensimmäistä kertaa löysimme house reefiltä merihevosen!

Ryhmäkuva sukelluksen jälkeen

Ryhmäkuva sukelluksen jälkeen

Sukelluksen jälkeiset herkut

Sukelluksen jälkeiset herkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *