Sukeltaja-lehti 2/2016 – Kilpikonnia ja valashaita Cebun seudulla

Sukeltaja-lehti on Sukeltajaliiton julkaisema, viisi kertaa vuodessa ilmestyvä sukellusaiheinen lehti ja samalla Suomen suurin lajissaan. Sukeltajaliiton jäsenet saavat lehden koteihinsa jäsenetuna, mutta myös ei-jäsenet voivat halutessaa tilata tai ostaa irtonumeroita. Lehden kokonaislevikki on noin 12 000. Sukeltajaliiton edesottamuksiin voit tutustua täältä.

Sukeltaja-lehden uusin numero 2/2016 julkaistiin 20.4. ja sieltä löytyy myös meidän ensimmäinen sukellusaiheinen artikkelimme, josta olemme hyvin ylpeitä. Kuvituksessa meitä auttoi ammattitaidollaan myös ystävämme Ville Vaajakallio. Käy tutustumassa Villen kuviin täältä.

Sukeltaja-lehti 2/2016

Sukeltaja-lehti 2/2016

Sukeltaja-lehti 2/2016

Sukeltaja-lehti 2/2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *