Joulukalenteri – luukku 1: Hämeenkoski, Suomi

Jokaiseen päiväämme kuuluu ilmainen kierros Maapallolla. Sukellus Asiaan-blogin Joulukalenteri vuonna 2016 esittelee tämän kierroksen meille tarjoamia näkymiä, auringonnousuja ja auringonlaskuja. Tervetuloa mukaan!

Hämeenkoski

Matkat ovat täynnä lähtöjä, joista ensimmäinen ja samalla se tärkein, sekä usein myös vaikein niistä tehdään lähdettäessä kotoa. Upeita maisemia ja hienoja kohteita voi löytyä myös hyvin läheltä. Tämä kuva on otettu omalta parvekkeelta Hämeenkoskella, maaseudun rauhassa kesäiltana 2015. Olimme silloin käymässä ensimmäistä kertaa Suomessa vuoden ja seitsemän kuukauden mittaisen matkan jälkeen. Saimme viettää unohtumattoman kesän ajaen ympäri Suomea ja vietimme paljon aikaa rakkaiden ystävien ja sukulaisten kanssa. Kotiinpaluun jälkeen vuorossa oli kuitenkin uusi lähtö eikä ne lähdöt useinkaan helpotu, vaikka niitä olisi jo useampia takana. Yksikään lähtö ei silti tähän mennessä ole kaduttanut. Matka jatkuu edelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *