Joulukalenteri – luukku 4: Angkor Wat, Kambodza

Angkor Wat

Joulukalenterimme kuvasarjassa on vuorossa ensimmäinen auringonnousu, me kun harvemmin olemme molemmat hereillä siihen aikaan. Tämä aikainen herääminen oli kuitenkin ehdottomasti sen arvoinen. Kuva on otettu Kambodzassa, Angkor Wat – temppelin raunioilla tämän vuoden syyskuussa. Tätä kuvaa varten heräsimme aamuneljältä, jotta ehdimme tuktukin kyydillä hyville paikoille, sillä emme todellakaan olleet ainoat, joilla oli samat suunnitelmat. Auringonnousuruuhkan jälkeen väkijoukko hukkui kuitenkin laajalle temppelialueelle hyvin, joitain tunnetuimpia suosikkokohteita lukuunottamatta. Palasimme siis tänä syksynä ennen Filippiineille paluuta kiertämään Kaakkois-Aasiaa tapaamaan vanhoja kavereita. Blogimme on tällä hetkellä hieman jäljessä, mutta tulemme näistäkin maisemista kertomaan myöhemmin vielä lisää, joten pysykää kuulolla.

Yksi vastaus artikkeliin ”Joulukalenteri – luukku 4: Angkor Wat, Kambodza

  1. Kati / Lähinnä Kauempana

    Oi, Angkor Wat! Siitä on jo lähes viisi vuotta, kun käytiin, mutta se jätti jäljen sydämeeni. Varsinkin, kun tuolloin kannoin jo tietämättäni esikoista sisälläni. 🙂 On kyllä upea paikka.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *