Joulukalenteri – luukku 21: Angkor Wat, Kambodza

Angkor Wat

Joulukalenterissamme on ollut jo yksi kuva Angkor Watista, mutta laitetaan nyt toinenkin. Suunnittelimme vierailumme temppelikaupunkiin niin, että kävimme hakemassa illalla liput seuraavalle päivälle, joilla saimme mennä jo saman päivän iltana alueelle. Itse Angkor Wat -temppelinkin voi nähdä auringonlaskussa, mutta tuolle paikalle olisi ollut pidempi matka. Tämän päivän kuva onkin otettu itse asiassa matkalla temppelialueelta takaisin Siam Reapin kaupunkiin. Paikalle oli pysähtynyt muutama muukin tuktuk-kuski asiakkaineen. Olimme siis palkanneet itsellemme oman kuskin tuoksi illaksi ja seuraavaksi päiväksi helpottaaksemme ja nopeuttaaksemme kulkuamme temppeliltä toiselle. Lisää Siam Reapista ja Angkor Watin temppeleistä tulemme kirjoittamaan vielä myöhemmin lisää, joten pysykäähän kuulolla.

4 vastausta artikkeliin ”Joulukalenteri – luukku 21: Angkor Wat, Kambodza

  1. Sukellus Asiaan Artikkelin kirjoittaja

   Hei Ella! Sattuipa sopivasti! En ihmettele, että nyt saattaa vähän väsyttää, mutta onhan ne temppelit vaan huikeita. Minne olette suuntaamassa seuraavaksi? Hyvät joulut myös Alcoysta!

   Vastaa
 1. VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA

  Aaah, auringonlaskut ja -nousut Ankgor Watilla! <3 Ehkä hienoimpia paikkoja ikinä katsella uuden aamun sarastusta. Tällä hetkellä Myanmarissa reissaan ja katsoin mitä Baganilla on tarjota – olihan nekin ihan hemmetin upeita, mutta ei vedä vertoja siltikään Angkor Watille!

  Vastaa
  1. Sukellus Asiaan Artikkelin kirjoittaja

   Hei Veera ja kiitos kommentistasi! Angkor Wat on kyllä monessa mielessä ainutlaatuinen paikka, vertaansa vailla monessa mielessä. Kyllä niitä maisemia kelpasi katsella. Rentouttavaa joulua sinne Myanmariin!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *