Matkamessut tulossa – Travel Bloggers Give Back ja lippuarvonta!

Kuva on otettu Balicasagin saarella Filippiineillä, joka on tunnettu monista kilpikonnistaan. Tämän kuvan voit lunastaa itsellesi Travel BLoggers Give Back - tempauksesta.

Kuva on otettu Balicasagin saarella Filippiineillä, joka on tunnettu monista kilpikonnistaan. Tämän kuvan voit lunastaa itsellesi Travel BLoggers Give Back – tempauksesta.

Uusi vuosi on alkanut ja tammikuu tuo tuttuun tapaan tullessaan myös Matka 2017 – matkamessut Helsingin messukeskuksessa 20.-22. päivä. Tammikuu on meille kiireistä aikaa täällä Filippiineillä, joten valitettavasti emme pääse itse fyysisesti paikalle, mutta tänä vuonna olemme mukana Travel Bloggers Give Back – tempauksessa yhdessä noin 40 muun bloggaajan kanssa. Kyseessä on toista kertaa järjestettävä hyväntekeväisyystempaus, jonka ideana on antaa maailmalle edes hieman takaisin niistä kaikista hienoista kokemuksista, joita bloggaajat ovat matkoillaan ympäri maailmaa saaneet. Tänä vuonna kerätyt rahat tulleen käyttämään Laosin Bokeon läänissä asuvien lasten koulutuksen tukemiseen. Avun perille viemisessä apuna on Plan Suomi, joka on toiminut koulutuksen tukemisessa alueella jo useamman vuoden ajan.

Viime vuonna tempaus järjestettiin matka-aiheisena kirppiksenä ja tälle vuodelle on suunniteltu täysin uudet kuviot. Monella bloggaajalla kulkee kamera tiiviisti matkoilla mukana ja kuvia kertyy runsaasti. Nyt niitä päästään esittelemään isommalle yleisölle, kun osallistuvat bloggaajat ovat valinneet kukin yhden kuvan messuille pidettävään näyttelyyn, josta messuvieraat voivat lunastaa haluamansa kuvan valitsemassaan koossa. Paikan päällä on Epsonin tulostuspalvelut, joten kuvan saa heti mukaan. Jokaisella ostetulla kuvalla osallistuu samalla arvontaan, jossa on palkintona Matkapörssin matkalahjakortti. Parasta tässä kaikessa on se, että kerätyt tuotot käytetään hyväntekeväisyyteen. Sukellus Asiaan-blogi osallistuu näyttelyyn tämän postauksen kilpikonnakuvalla. Myös kaikki muut osallistuvat kuvat tullaan esittelemään ennakkoon ommalla nettisivullaan, joten kannattaa nyt jo laittaa seurantaa Travel Bloggers Give Back – tempauksen kanavat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Jotta sinullakin olisi siis mahdollisuus päästä maailmanympärimatkalle valokuvanäyttelyn muodossa ja keräämään rahaa hyvään tarkoitukseen, sinun tulee toki päästä paikan päälle messuille. Helpotamme tätä arpomalla kaksi pääsylippua Matka 2017-messuille. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mitä matkasuunnitelmia sinulla on ensi vuodelle ja mitä siihen liittyviä ideoita olisit menossa messuilta hakemaan. Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 11.1.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja liput toimitetaan postitse. Upeaa matkavuotta 2017 kaikille lukijoillemme!

45 vastausta artikkeliin ”Matkamessut tulossa – Travel Bloggers Give Back ja lippuarvonta!

 1. Pia Vahekoski

  Minulla on kolme matkaa varattuna tulevalle vuodelle: Ko Lanta,Menorca ja Riika. Thaimaassa, Menorcalla ja Riikassa olen käynyt kerran. Tosin Thaimaan edellinen kohde oli Khao Lak. Ehkä syventäisin omatoimimatkailun saloja: miten varata halpoja lentoja jne. Työhöni kuuluu yhtenä osana myös ryhmämatkojen ja retkien järjestäminen joten myös ryhmämatkat kiinnostavat ja Baltian matkailu.

  Vastaa
 2. leena sarvela

  reissu Wieniin on tulossa huhtikuuussa.Loppuvuoden matkaa vasta haikaillaan.

  Vastaa
 3. Jarmo

  Suunnitteilla on ainakin yksi kaukomatka, messuilta ehkäpä löytyisi vahvistusta sopivan kohteen valintaan.

  Vastaa
 4. Päivi Viljamaa

  Kolme reissua tiedossa; Espanja, Nyc & Washington ja Khao Lak. Messuilta hakisin lähinnä Andalusia-vinkkejä, karttoja yms. Ja kaikki Aasia-osastot kiinnostaa aina myös.

  Vastaa
 5. OG

  Venäjää, kiinaa (tiibettiä), nepalia, indoja, pngtä , itätimoria tms.. Paikanpäälle olisi kiva päästä kun ennen en oo siellä ollut ja yleistä tunnelmaa olisi kiva fiilistellä ja perustietoja kartuttaa 🙂

  Vastaa
 6. Antti A

  Keväällä matka Filippiineille ja syksyllä perhelomalle etelä Eurooppaan, ehkäpä Toscanaan. Ideoita on hakusessa ja hyvät vinkit aina tärkeitä jotta lomasta saa kaiken mahdollisen irti.

  Vastaa
 7. Elina

  Venäjä ja Berliini olis tälle vuodelle edessä. Haaveilen taas vähän pidemmästä Aasian reissusta.

  Vastaa
 8. Joonas Haapakoski

  Kaukomaahan/maihin, osoitetta ei vielä tiedä mitta vaihtoehtoja on.. joten sitä kohdetta/kohteita voisi mennä messuilla selvittämään 😉

  Vastaa
 9. Jussi kurtti

  Maaliskuun alussa suunnitelmissa Indonesia. Indonesiassa Bunaken ja Togean ja ehkä myös Komodo. Reissuaika 4-6vko

  Alkusyksystä sitte joku euroopan kiertomatka ja uusivuosi jossain muualla kun suomessa 🙂

  Vastaa
 10. Mikaela Savolainen

  NOLA on ohjelmassa ja Espanjan roadtrip ehkä, jälkimmäiseen ehkä ainakin vois löytyä inspiraatiota esitemuodossa!

  Vastaa
 11. Siinatar

  Varsinaisia suunnitelmia ei vielä ole, haaveita sitäkin enemmän =). Mukaan kivaan arvontaan!

  Vastaa
 12. kiiki

  Yritettiin syksyllä päästä Italiaan, mutta matkatoimisto mokasi emmekä päässeet lähtemään. Nyt olisi uutta yritystä ja ennenkaikkea inspiraatiota ja hyviä vinkkejä lähtisin hakemaan messuilta. Olisi mukavaa tietää enemmän kohteista ja josko sieltä saisi kuitenkin enemmän infoa kuin mitä matkatoimistojen sivut tarjoavat. Tarkoituksena olisi lähteä Espanjan, Portugalin, Italian suunnille, missä ei ole tullut käytyä. Viimeksi oltu ulkomaanreissulla neljä vuotta sitten, joten olisihan se kiva vihdoin taas päästä reissuun ja aurinkoon 🙂

  Vastaa
 13. VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA

  Toi on kyllä aivan huippuidea toi valokuvajuttu! Itselläni on iso kasa suunnitelmia tälle vuodelle, mutta Etelä-Amerikka, Lontoo ja Praha on kärkipäässä. Aasian ajattelin tietoisesti jättää vähän vähemmälle huomiolle, sillä siellä on tullut vietettyä kohta liikaa (ei noin voi kyllä edes sanoa aikaa. Matkamessuille lähden inspiroitumaan ja etsimään vinkkejä!

  Vastaa
 14. Tuula V

  Matka Italiaan tiedossa,vinkkejä missä kannattaa kierrellä ja ostospaikoista tietoa.

  Vastaa
 15. Jenski

  Japanin matka on ainoa varattu ja varma. Sinne olisi kiva saada vinkkejä takataskuun.
  Matka ei silti jää varmasti vuoden ainoaksi, mutta usein matkani ovat enemminkin äkkilähtöjä ja spontaaneja päähänpistoja houkuttelevien lentotarjousten seurauksena. Haluaisin jonnekin lämpimään palmun alle myös.

  Vastaa
 16. Jenna

  Tänä vuonna suunnitelmissa on ainakin kaupunkimatkailua Lontooseen ja Nizzaan. Tarkoituksena olisi käydä ainakin teatterissa ja tutustua molempiin kaupunkeihin paremmin. Messuilta hakisin inspiraatiota seuraavan matkan suunnitteluun 🙂

  Vastaa
 17. Minna

  Tänä vuonna on tarkoitus matkustaa kiertelemään upeita Sveitsin maisemia: tutustumaan niin suurempiin kaupunkeihin kuin idyllisiin pikkukyliinkin, vaeltamaan alppiniityillä ja ihailemaan alppilaaksojen järvimaisemia! Haaveena on myös kiertomatka Kaliforniaan. Matkamessuilta odotan paljon lisää tietoa eri kohteista, tietenkin myös muista kuin näistä kahdesta. Ja aivan erityisesti haluan kaiken materiaalin lisäksi päästä kuulemaan asiantuntijoiden omia kokemuksia ja vinkkejä eli sellaista tietoa, jota ei löydä pelkästään oppaita lukemalla.

  Vastaa
 18. Jenna

  Reissua suunnitellaan kaverin kanssa Etelä-Koreaan ja olisi upeaa käydä chekkaamassa Korean piste messuilla 🙂

  Vastaa
 19. Petri

  Suunnitteilla matka Kiovaan ja Odessaan. En ole vielä Ukrainassa päässytkään käymään 🙂

  Vastaa
 20. Näbbdjur

  Tämä vuosi tulee olemaan hiljaisempi – täytyy säästää 2018 isoja suunnitelmia varten! Mutta Fäärsaaret ja Italia ainakin houkuttelevat, ehkä Portugali myös.

  Vastaa
 21. Sofia

  Suunnitelmissa on keväinen Amsterdam ja Italian junamatka, syksyllä ensimmäistä kertaa Malta. Muuten ei vielä lukkoon lyötyjä suunnitelmia. Haaveena olisi vielä päästä alkutalvella esimerkiksi karibian auringon alle pakoon suomen pimeyttä.

  Vastaa
 22. Riikka

  Matka Australiaan on jo varattu ja siihen liittyen kiinnostaa vinkit Itäisen rannikon kulkemiseen 🙂

  Vastaa
 23. Hanna

  Matka Islantiin suunnitteilla ja siihen hakemassa ideoita. Myös Aasian suuntaan on kova hinku joten vähän matkakuumetta hakemassa myös 🙂

  Vastaa
 24. Orkhan

  Suunittelemme matkustaa Azerbaidzaniin. Ensin autolla viro, latvia, liettua, valkovenäjä ja ukrainaan. Sitten sieltä junalla venäjään ja azerbaidzaniin.

  Vastaa
 25. Tuulia

  Ainakin Barcelonaan! Muita matkoja ei ole vielä varattuna, mutta olisi mahtavaa päästä messuille keräämään inspiraatiota ja ideoita!

  Vastaa
 26. Mirka

  Messuille oon menossa hakemaan tietoa eri Afrikan matkoista ja Vietnami kiinnostais myös paljon.

  Vastaa
 27. Oona

  Portugali ja Karibia on ykköskohteet tälle vuodelle. Niistä lähtisin hakemaan matkainfoa 🙂

  Vastaa
 28. Suvi

  Kotimaassa olisi tarkoitus matkustaa ainakin Kolille ja Lappiin. Ulkomaanmatkoja ei ole ainakaan vielä suunnitteilla, mutta matkamessuilta varmasti saa lisää ideoita!:)

  Vastaa
 29. TiiaMartikainen

  Toiveena päästä nyt johonkin lämpimään perheen kanssa ☺️ Ja matkamessuille etsimään edullista matkaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *