Resources

Sukellus Asiaan suosittelee! Alla olevat linkit on tarkoitettu helpottamaan matkasi suunnittelua ja parantamaan laatua. Kyseiset resurssit ovat meidän yleisesti käyttämiä ja hyväksi havaittuja. Toivomme niistä olevan apua myös sinulle tulevan matkasi suunnittelussa. Mikäli kyseisistä palveluista herää kysymyksiä, voit toki ottaa meihin myös suoraan yhteyttä. Autamme mielellämme!

Majoitus

Hostelworld
Paras hostellimajoitussivusto, joka tarjoaa laajimman valikoiman, parhaan kayttöliittymän sekä maailmanlaajuisen kattavuuden. Sivusto toimii myös suomeksi ja saatavilla on mobiilisovellus. Budjettireissaajan valinta.

Couchsurfing
Maailmanaajuinen sivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden majoittua ihmisten sohvalla tai vierashuoneessa ilmaiseksi. Tätä kautta pääset tutustumaan paikallisiin, jotka kertovat sinulle kotiseudustaan paljon enemmän kuin matkaoppaat majoittuessasi muualla. Lisäksi voit säästää ison osan päiväbudjetistasi. Yhteisön jäsenenä saat reissufiilistä myös kotioloissa tarjotessasi sohvasi tai osallistumalla muuhun toimintaan.

Booking.com
Tarjoaa laajan valikoiman edullisia hotelleja ja muita majoituskohteita seka helppokäyttöisen varausjärjestelmän. Myös suomeksi.

Lennot

Skyscanner
Sivusto etsii halvimmat lennot usealta lentoyhtiöltä, mukaanluettuna myos halpalentoyhtiöt. Hakukoneen avulla voit hakea halvimman lennon tietyn kuukauden tai jopa vuoden ajalta. Myös suomeksi.

Super Saver
Suomalainen sivusto, josta löydät edulliset lennot erityisesti mannerten välisille reiteille.

Air Asia
Laaja valikoima edullisia lentoja Kaakkois-Aasiassa. Äänestetty maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi, eikä suotta.

Travel gear

Vakuutukset

Gouda
Laaja vakuutus, joka kattaa myös erilaiset seikkailu- ja extremelajit. Maksoi muun muassa Sukellus Asiaan sairaalakulut denguekuumeen riivatessa.

World Nomads
Erinomainen – ja kenties ainoa – vaihtoehto silloin, kun olet jo matkalla.

Matkaoppaat

Lonely Planet
The Evil Book, jota Sukellus Asiaan hyödyntää erityisesti kulkuyhteyksien, kulkuneuvojen ja matkustusaikojen selvittämiseen. Majoitus-, ruokailu- ja kohdevinkit voivat olla myös hyödyllisiä, mutta älä oleta olevasi ainut oppaan neuvon perusteella niihin kulkunsa suunnannut.

Muuta

Rokote.fi
Hyvä tietolähde rokotuksia varten. Lopullisen päätöksen tekee toki asiantunteva terveysalan ammattilainen.

Ulkoministeriön matkustustiedotteet
Ajantasaista ja päivitettyä tietoa eri maiden turvallisuustilanteista suomalaisesta näkökulmasta.

Dropbox
Mainio sovellus, jonne voit tallentaa kaiken tarpeellisen. Sukellus Asiaan hyodyntää tätä erityisesti reissukuvien säilyttämiseen.

Skype
Laajasti tunnettu sovellus, jolla voit soittaa ilmaisia puheluita netin välityksellä sekä mihin tahansa numeroon ympäri maailmaa edulliseen hintaan. Saatavilla myös suomeksi.

Pallontallaajat
Omatoimimatkaajien tietopankki, josta löydät ajankohtaiset keskustelupalstat seka maakohtaiset tietopaketit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *